blog-post-img-395

Feestelijke opening nieuwe praktijkruimte!

Cora van Dijk mag trots zijn op nieuwe massagepraktijk!

door Gerard de Boer

Cora van Dijk heeft op vrijdag 19 augustus haar nieuwe, moderne en vooral grotere massagepraktijk geopend. Dit in het bijzijn van vele familieleden, vrienden, kennissen en cliënten. Wie niet beter weet zou denken dat Cora van Dijk op het gebied van massage en dergelijke al vele jaren een gevestigde naam in sportend Workum en omstreken is. Niets is echter minder waar, daar Cora nog ‘slechts’ 3 jaar een gediplomeerde masseuse is.

In 2013 behaalde ze het diploma Sportmassage en verzorging, maar toen kreeg ze de smaak pas te pakken en deed ze achtereenvolgens nog verschillende opleidingen en cursussen, zoals medische basiskennis, Hotstone massage, docent Shantala babymassage, kindermassage, kinesio taping en voet-reflexologie.

Cliënten van Cora kunnen het beamen, het ritueel in de oude situatie, haar praktijk aan huis: een druk op de deurbel, bij het openen van de deur een altijd vriendelijke glimlach en warm welkom van Cora. Spoedig volgt de gang naar boven en word je ontvangen in een tot massageruimte omgeturnd kamertje, waarbij de geest zich meteen ontspant door de geur van massageolie en de zacht klinkende, haast bedwelmende muziektonen. Spoedig neem je plaats op de massagetafel en masseren de handen van Cora je pijnlijke spieren weer tot een oersterke, krachtige massa.

Alle ingrediënten, in combinatie met dit huiselijk sfeertje, zorgden voor een ware ontspanning. Dit had echter ook een fors nadeel: gezin en werk moesten volledig op elkaar worden afgestemd, kwamen er cliënten dan moesten man en zoon zorgen dat er niet teveel leven in huis was om zo niet de concentratie, ontspanning en het comfort bij de cliënten te verstoren. In het begin was dat vrij eenvoudig te realiseren, maar het cliëntenbestand van Cora’s massagepraktijk groeide als kool en één behandeling per dag groeide al spoedig uit tot een complete daginvulling.

Na een ruime bedenktijd en veelvuldig overleg met het gezin werd begin van dit jaar de knoop daarom doorgehakt en werd besloten tot het bouwen van een praktijkruimte naast de woning, zodat werk en privé definitief van elkaar konden worden gescheiden.

Vrijdag 19 augustus is haar nieuwe praktijk geopend. Een praktijk die Cora vol trots mocht tonen aan alle belangstellenden. Een hypermoderne massageruimte, inclusief wachtruimte en klein sanitair’ Een nieuwe praktijk, maar de gemoedelijkheid en het vakwerk van Cora blijven natuurlijk hetzelfde!

Bron: workumer krant FRISO5883

Geen reacties

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

Rules of the Blog
Do not post violating content, tags like bold, italic and underline are allowed that means HTML can be used while commenting. Lorem ipsum dolor sit amet conceur half the time you know i know what.